Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростна кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростна кутия

Появи ми се следния проблем :
    Вчера както си карах спрях на светофар. Като се опитах да тръгна и да включа 1ва, лоста просто залепна в дясно посредата и не може да се движи ни напред ни назад (да включа 1 или 2). 3,4,5 и задна влизат спокойно. Като раздвижа лоста на ляво-дясно от свободно положение залепжа в дясна или лява позиция. Спрях и след 5-6 внимателни опита влезе на 1ва но все едно карам на 3та. Някакви предположения от какво може да е ? И ако можете да ми препоръчате някой майстор във Варна за скоростна кутия.
    Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Ако си с жила виж си отпред на скоростите има един болт с който се регулира положението на лоста и ако се е разхлабил оттам ти идва проблема.При мен се получи същото като смених скоростите.

Comment

okaза се от втулката за която се закрепва скоростния лост, и след нея се е счупила бялата пластмаса около лоста.
      Смениха ми пластмасата .. голяма играчка .. отгоре цялото барче разглобиха.. отдолу махаха ауспуха, корите за да развият едни 4 болта... луда работа
      Само че втулката ми е пукната и гумения пръстен който е върху нея се е скъсал.. скъсах се да обикалям магазините не мога да намеря такава. Довечера ще гледам по моргите.. дано да намеря. Ако някой случаино има такава да ми пише на ЛС. Купувам ако е разумна цената
      Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Comment

http://axm-auto.com/index2.php?brand...=24&subcat=197
        точка

Comment

Working...
        X